Mad til konfirmation tilberedt af erfaren kok

​Skal du afholde konfirmation, ved du formentlig allerede, at der er meget at se til i forbindelse med planlægningen af den store dag.​ ​Der skal blandt andet findes lokaler til afholdelse af festen, hvis den ikke skal afholdes hjemme, og der skal bestilles konfirmationsmad, hvis du ikke ønsker at tilberede al maden selv.​

​Ønsker du at spare dig selv for en masse tid og besvær, kan du med fordel bestille lækker mad til konfirmation hos os, som bliver tilberedt af vores erfarne kok. 

Der er desuden også mulighed for, at I kan afholde festen i vores Sportscafe i Store Merløse på Sjælland, ikke langt fra hverken Sorø, Ringsted, Slagelse eller Holbæk.

Vi sammensætter den perfekte konfirmationsmenu

Sammen med dig sammensætter vi den perfekte konfirmationsmenu, så både du og konfirmanden får det, som I vil have det.  Vi starter altid med en indledende dialog omkring ønsker og forventninger til dagen og maden, så vi har de bedste forudsætninger for at leve op til disse.

Vi har mange års erfaring med at sammensætte lækker mad til konfirmation, og du kan enten vælge mellem buffet eller den mere traditionelle tallerken- eller fadservering.

Ønsker du i stedet at bestille mad ud af huset til konfirmation, er der også mulighed for det. Vi sørger for, at maden er, som du ønsker det, og at den er let for dig at anrette.

Kontakt os og bestil mad til konfirmation i dag

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring mulighederne hos os, eller hvis du kunne tænke dig at bestille mad til konfirmation hos os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 57 80 16 20, men du kan også skrive til vores e-mail finn@clausensmad.com.

Sportscafeen  •  CVR:31949912  •  Holbækvej 34, 4370 Store Merløse - Få rutevejledning her   •  Telefon: 57 80 16 20​  •  finn@clausensmad.com  •  banner_gul_99x32