​Mad til bryllup ud fra jeres ønsker

Skal I giftes, og mangler I et sted at afholde jeres bryllupsfest på Sjælland, kan I med fordel vælge at afholde den hos os ved Sportscafeen.​

​Vi tilbyder lækker mad til bryllup, der vil falde i enhvers smag, og vi sørger naturligvis for at sammensætte menuen ud fra jeres ønsker.

Vi har hyggelige lokaler i Store Merløse, ikke langt fra hverken Sorø, Slagelse, Ringsted eller Holbæk, og vores dygtige kok har mange års erfaring i at tilberede bryllupsmad til mange gæster.

Sammen med jer finder vi den rette løsning

Indledningsvist sørger vi for at tage en grundig snak med jer om jeres forventninger og ønsker til den store dag. 

Der er nemlig meget stor forskel på brudepar, deres ønsker og deres gæster, og derfor tilrettelægger vi sammen med jer en lækker menu eller buffet med mad til bryllup, der passer til lige netop jeres ønsker.​

Vi har stor erfaring i at sammensætte den lækreste menu, uanset hvad I har af ønsker til maden, og I kan enten vælge en klassisk tallerken/fadservering eller en buffet til jeres bryllup. Vi er særligt glade for traditionel dansk mad, men vi tilpasser naturligvis maden, som I ønsker det. Uanset hvad I ønsker, kan I være sikre på, at vi altid anvender lækre råvarer, og at I er i gode hænder hos os.

I har også mulighed for at bestille bryllupsmad ud af huset til en billig pris, hvis I ønsker at afholde jeres fest et andet sted.

Kontakt os og hør mere om vores mad til bryllup

Kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde, når det kommer til mad til bryllup, så skal I endelig bare kontakte os for en indledende og uforpligtende dialog. 

Vi kan kontaktes enten på telefon 57 80 16 20eller e-mail finn@clausensmad.com 

Sportscafeen  •  CVR:31949912  •  Holbækvej 34, 4370 Store Merløse - Få rutevejledning her   •  Telefon: 57 80 16 20​  •  finn@clausensmad.com  •  banner_gul_99x32