Guldbryllup i hyggelige lokaler med velsmagende mad​

​Hold jeres guldbryllup hos os

​Har I guldbryllup, og leder I efter et sted, hvor den store fest kan afholdes sammen med familie og venner? Så kan I med stor fordel vælge Sportscafeen

Her kan I slappe af i godt selskab og nyde den store dag uden at skulle tænke på mad og siddepladser til alle gæsterne.

Vi har et skønt lokale til guldbryllup, og vi sørger for at servere lækker og velsmagende mad til festen. Vores festlokale er beliggende i Store Merløse, og det er derfor let at komme til, hvis jeres gæster for eksempel kommer fra Ringsted, Sorø, Slagelse, eller Holbæk.

​Vi sammensætter en skræddersyet menu

Det er vigtigt for os at sikre, at I får en uforglemmelig dag. Et guldbryllup er en festlig begivenhed, der efter vores mening skal fejres med maner.

​Derfor starter vi med at tage en indledende og grundig snak med jer omkring jeres ønsker og forventninger til arrangementet.

På baggrund af denne samtale sammensætter vi i fællesskab en lækker menu eller buffet med mad til guldbryllup, der matcher jeres ønsker og behov.

Vi er selv særligt glade for traditionel dansk mad, men vi kan tilpasse maden, lige som I ønsker den. Vi anvender altid friske råvarer, og der er også mulighed for at bestille mad til guldbryllup ud af huset, hvis I for eksempel hellere vil holde festen hjemme hos jer selv.​

Kontakt os og hør mere om afholdelse af
​guldbryllup i vores lokaler

​Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I kunne tænke jer at høre mere om mulighederne for at afholde jeres guldbryllupsfest hos os.

Du kan ringe til os på 57 80 16 20 eller skrive til os på e-mail finn@clausensmad.com 

Sportscafeen  •  CVR:31949912  •  Holbækvej 34, 4370 Store Merløse - Få rutevejledning her   •  Telefon: 57 80 16 20​  •  finn@clausensmad.com  •  banner_gul_99x32